×

TIANDY 8 MPX VIDVINKEL OVERVÅKNINGSKAMERA 180 GRADER IR 56M

Teknologi: IP

Komprimering: S+265/H.265/H.264B/H.264M/H.264H/Motion JPEG

Bildesensor: 2x 1/2,7" CMOS 8Mpix

Oppløsning: 4640 × 1728

Nattsikt: opptil 15 m

Brennvidde: 2x 2,8 mm

Klassifisering av personer/kjøretøyer

  1. Tidlig advarsel

Strømforsyning: DC 12V / PoE

Onvif: S/T/G/M profil

Les merShow less
kr 5,390.00
Referanse:
TC-C382V
Merke:

Last ned produktark

Beskrivelse

Kameraets person-/kjøretøyklassifiseringsfunksjon er et nøkkelelement i overvåkingssystemet, som sikrer eksepsjonell effektivitet og nøyaktighet i bevegelsesdeteksjon. Denne avanserte teknologien gjør at kameraet intelligent kan skille mellom bevegelser av mennesker og kjøretøy, noe som øker sikkerhetsnivået og effektiviteten til overvåking betydelig. Dette reduserer antallet falske alarmer betydelig, som ofte er et problem i mindre avanserte overvåkingssystemer. Kameraet kan for eksempel skille bevegelser av dyr, trær på grunn av vind eller andre ubetydelige endringer i miljøet som tradisjonelt ville utløst en falsk alarm. Person-/kjøretøyklassifiseringsfunksjonen til Tianda-kameraer er en betydelig forbedring av intelligent overvåking, og gir brukerne et høyere nivå av kontroll og sikkerhet.

Polar-day teknologi

Fargebildet om natten, levert av Polar Day-teknologien, etterfølgeren til Color Maker i Tiandy-kameraet, er et gjennombrudd innen overvåking. Det sentrale elementet i denne teknologien er en superfølsom kamerasensor kombinert med et objektiv av høy kvalitet. Takket være denne kombinasjonen er kameraet i stand til å ta opp klare, fargerike bilder under ekstremt dårlige lysforhold, så lavt som 0,0001 Lux (F1,0). Dette betyr at selv under de mørkeste forholdene, hvor det menneskelige øyet ikke er i stand til å se detaljer, tar Tiandas kamera fortsatt effektivt fargebilder. En ekstra fordel med dette kameraet er at det er utstyrt med fire kraftige hvite lysdioder. Disse LED-ene er designet for å effektivt lyse opp området rundt kameraet om natten, i en avstand på opptil 30 meter. Denne funksjonaliteten er ekstremt viktig fordi den ikke bare sikrer synlighet i fullstendig mørke, men også opprettholder fargebildet på et høyt detaljnivå.

Grunnleggende IVA

Kameraet har algoritmer for å krysse linjen og gå inn i området, noe som muliggjør mer presis gjenkjenning av potensielle trusler.

Tidlig varsling (EW)

Funksjonen avskrekker en inntrenger før han går inn i eiendommen gjennom optisk og akustisk signalering fra kameraet, noe som øker sikkerheten.

Innebygd mikrofon og høyttaler

Kameraet har innebygget mikrofon for opptak av bilde og lyd og en høyttaler som gjør at vi kan føre en samtale eller spille av en varselmelding, f.eks. etter at en alarm er utløst.

Alarminnganger/-utganger

IP-kameraer muliggjør integrasjon med eksterne sikkerhets- og automasjonssystemer, og tilbyr brukere avanserte overvåkings- og responsalternativer.

Støtte for Onvif-protokoll

Takket være dette kan kameraet kobles via denne integrasjonsprotokollen til opptakere fra andre selskaper som har Onvif.

Forhåndsvisning på telefonen

Kameraet kobles til en dedikert sky via P2P, noe som gir deg utsikt fra kameraet og muligheten til å administrere det ved hjelp av EasyLive Plus-mobilapplikasjonen for smarttelefoner.

Bildeopptak på SD-kort

Kameraet har innebygget SD-kortspor, så vi trenger ikke opptaker for å lagre opptak fra kameraet.

PoE strømforsyning

Ved hjelp av én tvunnet-par-kabel overføres bildet fra kameraet og strøm samtidig, noe som forenkler kabling og tilkobling til et minimum.

Beskyttelsesgrad IP67

Det betyr å tilpasse kameraet til å fungere selv under de vanskeligste værforholdene.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
TC-C382V

Dataark

Varemerke:
Tiandy
Kameratype:
Bullet
Oppløsning:
8 mpx
IR lengde:
50 M
Brennvidde i mm
3,8 mm
Funksjoner:
Avansert AI Kamera
Sist vist

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.