×

TIANDY 8 MPX TURRET OVERVÅKNINGSKAMERA 24/7 FARGER IR 30M

Metallhus

S+265/H.265/H.264B/H.264M/H.264H/Motion JPEG

Farge:0,002Lux@(F1.6,AGC PÅ),B/W:0Lux med IR

R Rekkevidde 30m

innebygd mikrofon, innebygd høyttaler

Støtte microSD/microSDHC/microSDXC-kort, opptil 512 GB

Støtt Smart overvåking

Støtte klassifisering av mennesker/kjøretøy

Driftsforhold -40 ℃ ~ 65 ℃ (Ikke skru på lyset), fuktighet 95 % eller mindre (ingen kondens)

DC12V±25%,MAX 7W, POE 802.3af,MAX 8.5W

IP66

Les merShow less
kr 4,190.00
Referanse:
TC-C38XQ
Merke:

Last ned produktark

Beskrivelse

IP-turretkamera TC-C38XQ 8Mpix Starlight
tidlig varsling

Hovedparametere:

  • Metallhus 
  • Teknologi:  IP
  • Kompresjon:  S+265/H.265/H.264
  • Bildesensor:  8 Mpix CMOS
  • Oppløsning:  3840x2160 (8Mpix)
  • Nattsikt:  30 m
  • Hvite dioder
  • Objektiv:  2,8 mm
  • Tidlig advarsel:  Ja
  • Tetthetsklasse:  IP67
  • Bruksområde:  innendørs og utendørs
  • Strømforsyning:  PoE / 12V/DC
  • Onvif:   S/T/G-profil

Høykvalitets 8Mpx bilde

Svingeren som brukes overfører et bilde i en svært høy oppløsning på 3840x2160. Denne høye oppløsningen lar deg forstørre det levende bildet og identifisere personer eller kjøretøys registreringsnumre.

Flerbelagt glasslinse

Tiandy-kameraer, uavhengig av modell, bruker kun glasslinser som består av flere lag (inkludert antirefleks, ripebestandig) produsert av det japanske selskapet Fujinon, en tycoon i denne bransjen. Glassoptikk endrer ikke sine parametere med temperaturendringer, slik tilfellet er med linser laget av plast. I tillegg slipper glasset mye mer lys gjennom, noe som gjør bildet lysere om natten.

Fargebilde i lite lys

Kameraet i Starlight  -serien  er preget av høy følsomhet på opptil 0,002 lux i farger, under denne verdien vises bildet i svart-hvitt, som er det beste resultatet i denne klassen av IP-kameraer.

Ekstern bildevisning

Kameraet tilbyr forhåndsvisning av levende bilder på mobile enheter. Alt du trenger å gjøre er å laste ned EasyLive-appen gratis fra AppStore eller Google Play og nyte ekstern visning fra kameraene dine.

Strøm over Ethernet

Kameraet har en LAN-port med PoE i 802.3af-standarden. Denne løsningen lar deg samtidig strømme kameraet fra en PoE-svitsj og sende data til opptakeren via én nettverkskabel. Det er ikke behov for ekstra ledninger for strømforsyning, noe som reduserer installasjonskostnadene.

Tidlig varsel

Etter passende konfigurasjon kan kameraet i tillegg advare en inntrenger om å gå inn i det overvåkede området eller krysse linjen ved å blinke hvitt lys og/eller sin egen talemelding. På denne måten vil innbruddstyven bli redd og oppmerksomheten til sikkerheten tiltrekkes, noe som vil sikre større sikkerhet i det overvåkede området.

Kryssende linje

Du må tegne en virtuell linje på kamerabildet. Dette kan være toppen av gjerdet eller flyet til porten. Å krysse en slik linje vil utløse en alarmhendelse, som kan være å sende en e-post med et bilde. I samme øyeblikk vil opptakeren begynne å ta opp objektet som overtrådte linjen.

Krysser dobbeltlinjen

Funksjonen fungerer på samme måte som å krysse en enkelt linje, bortsett fra at vi tegner to uavhengige seksjoner på bildet. Bare når begge overskrides, aktiveres alarmprosedyren.

Digital bildestabilisering

Kompensasjon for bildevibrasjoner som følge av raskt bevegelige objekter utføres ved å dynamisk redusere kvaliteten. Balansen mellom bildekvalitet og resulterende bilderystelse bidrar til å unngå uskarphet.

Personvernmasker

Personvernsoner er bildeområder som er fritt konfigurerbare av brukeren og som er ekskludert fra overvåking. Nøyaktig kontroll over maskenes form, størrelse og plassering muliggjør effektiv tilpasning av kameraenes funksjonalitet til observasjonsstedet. Takket være det private maskesystemet er det mulig å ta opp bilder samtidig som personvernet til tredjeparter respekteres.

Trippel videostrøm

Kameraet kan eksportere 3 forskjellige typer videostrømmer samtidig. Samtidig sender den ut et fulloppløsningsbilde i hovedstrømmen for visning og lagringsformål. Bildet for fjernvisning sendes i en ekstra strøm med lavere oppløsning. Den tredje strømmen er beregnet på mobile enheter.

Innebygd micro SD-spor

Kameraet er utstyrt med et micro SD-kortspor på opptil 512 GB. Dette gjør at vi kan ta opp bildet på kortet i tilfelle et problem med tilkoblingen til kamera-opptaker. Etter å ha løst problemet, vil kameraet automatisk overføre opptaket fra kortet til opptakerens disk.

IP67 beskyttelsesfaktor

Kameraet vårt garanterer uavbrutt drift ved ekstreme temperaturer og er støvtett takket være  IP67  tetthetsklassen.

H.264 / H.265 / S+265 videokomprimering

Sparer 5 ganger diskplass. Når du kjører et månedlig testopptak av 8 kanaler i 1080p-oppløsning, trenger du i H.264-standarden 10 TB plass, i H.265 - 5 TB, og i S.265+ er 2 TB nok for en måned.

3D DNR

Romlig støyreduksjon gir oss et enda klarere bilde sammenlignet med standard DNR-funksjonen, som til slutt vil redusere størrelsen på opptaket og spare mer diskplass.

WDR

Optimaliser bildet ved å justere gammaverdien for å gjøre mørke områder lysere og for mørke områder.

AWB

Automatisk hvitbalanse forbedrer bildekvaliteten ved å justere kameraets respons til ulike lystemperaturer i omgivelsene, noe som resulterer i korrekt gjengitte farger.

AGC

Automatisk forsterkningskontroll øker lysfølsomheten, slik at vi kan jobbe under mørkere forhold. Eventuell støy vil også bli forsterket, så innstillingen for denne parameteren bør velges eksperimentelt.

Les merShow less
Produktdetaljer
TC-C38XQ

Dataark

Varemerke:
Tiandy
Kameratype:
Turret
Oppløsning:
8 mpx
IR lengde:
30 M
Brennvidde i mm
2,8 mm
Funksjoner:
Avansert AI Kamera
Produktdetaljer